Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Διαγώνισμα Α' Τετραμήνου 2019-2020



Μπορείτε να το διαβάσετε με κλικ ΕΔΩ 
και οι

6 σχόλια :

  1. Καλησπερα..θα ηθελα να ρωτησω γιατι στο α4 ειναι το β και οχι το γ Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλ-ε/-η καλησπέρα και Καλή Χρονιά. Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Στην αρχική έκδοση του διαγωνίσματος στην γ επιλογή είχε ...μικρότερου βαθμού κατάτμησης. Η λέξη μικρότερου αντικαταστάθηκε από τη λέξη μεγαλύτερου. Η αύξηση του βαθμού κατάτμησης τείνει να αυξήσει την u αλλά ταυτόχρονα η μείωση της c ΗCl τείνει να μειώσει την u, οπότε δεν γνωρίζουμε εαν οπωσδήποτε μειωθεί η ταχύτητα. Φυσικά, όταν κατέβασες το διαγώνισμα, προφανώς και το γ ήταν σωστό. Ελπίζω να βοήθησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ Α8β ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΤΟ Α8β ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ Α8.β ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν οι εκθέτες στην έκφραση νόμου ταχύτητας συμπίπτουν με τους στοιχειομετρικούς συντελεστές, τότε η αντίδραση μπορεί να είναι και απλή(δεν είναι υποχρεωτικά). Σου μεταφέρω απόσπασμα από τις φετινές οδηγίες διδασκαλίας που εστάλεισαν στα σχολεία:

    Τόσο ο μηχανισμός όσο και το είδος της αντίδρασης (απλή ή πολύπλοκή) προκύπτουν μόνο πειραματικά. Η γνώση του νόμου ταχύτητας βοηθά στην υπόθεση κάποιου μηχανισμού ο οποίος στην συνέχεια απαιτεί πειραματική επιβεβαίωση. Συνεπώς στο Παράδειγμα 3.3 (α), η σύμπτωση του εκθέτη στο νόμο ταχύτητας με τον συντελεστή της αντίδρασης, δεν σημαίνει απλή αντίδραση. (βλέπετε παράγραφο μετά το σχήμα 3.12)[Αρ.Πρωτ.157362/Δ2/08-10-2019/ΥΠΑΙΘ]

    Δεν ξέρω αν σε βοήθησα. Θα προτιμούσα πάντως να θέτεις τις ερωτήσεις σου επώνυμα, δηλαδή γράφοντας και όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...